Latex masker Duivel de luxe

Latex masker Duivel de luxe

Het Latex masker Duivel de luxe is een zeer gedetailleerde gezicht masker in het rode duivelskleur met twee bedreigende hoorns boven op het hoofd bevestigd. K... Lees meer

12866409
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Latex masker Duivel de luxe is een zeer gedetailleerde gezicht masker in het rode duivelskleur met twee bedreigende hoorns boven op het hoofd bevestigd. Kies de angstaanjagende Latex masker Duivel de luxe met zijn hoorntjes en gruwelijke tanden. Jaag de hele buurt de stuipen op het lijft en kies voor dit Latex masker Duivel de luxe. Dit model is uit de serie van 6 verschillende latex halfmaskers.

Productspecificatie: Latex masker Duivel de luxe

  • Gemaakt van: 100% natuurlijke latex
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: duivels rood
  • Aanbevolen leeftijd is 9+ en ouder

Latex masker Duivel de luxe

Dit unieke Latex masker Duivel de luxe is gemaakt van natuur latex, en biedt een aantal opmerkelijke details. Dit Latex masker Duivel de luxe wordt doormiddel van een elastieke band op zijn plaats gehouden. Alle maskers zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Ze zijn ontworpen door een professionele maskermaker, wat resulteert in elk realistische latex halfmaskers met een uniek design.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.