Mini duivel kostuum

Mini duivel kostuum

Voor Halloween, de griezeligste periode van het jaar wil jij natuurlijk gekleed zijn naar het thema en daarbij ook mensen bang kunnen maken. Halloween Mini duiv... Lees meer

19584162
€16,95 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor Halloween, de griezeligste periode van het jaar wil jij natuurlijk gekleed zijn naar het thema en daarbij ook mensen bang kunnen maken. Halloween Mini duivel  kostuum ook wel dinky devil kostuum genoemd is perfect geschikt voor wat jij nodig hebt om het spannend te maken op het griezelfeest. De duivel wordt erg gevreesd door jong en oud omdat hij een echte slechterik is, wanneer jij dit Mini duivel kostuum draagt kruip jij in de huid van de slechterik en maak jij iedereen bang.

Productspecificatie: Mini duivel kostuum
  • Kleur: Rood
  • Maat: Leeftijd tussen de 3 en 4 jaar
  • Materiaal: 100% polyester

Halloween Mini duivel kostuum kopen

Heb jij voor Halloween een kostuum nodig? Dan kun jij het Mini duivel kostuum kopen en ben jij de echte griezel op een griezelfeest. Wie kan er als geen ander iemand bang maken? De duivel natuurlijk!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.