Contactlenzen Geel

Contactlenzen Geel

Contactlenzen geel zijn als gele kraaien ogen gemaakt in 1 maand Contactlenzen.  In vele andere diversen kleuren bieden wij diversen soorten lenzen aan. I... Lees meer

1261619
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Contactlenzen geel zijn als gele kraaien ogen gemaakt in 1 maand Contactlenzen.  In vele andere diversen kleuren bieden wij diversen soorten lenzen aan. In onze site of in de winkel in Zaandam. heeft PartyCorner een breed assortiment gekleurde contact lenzen met vele mogelijkheden. * Afgesloten zijn de lenzen lang houdbaar (enkele jaren) * Deze magic eyes lenzen kunnen na opening van de verpakking 1 maand gebruikt worden (natuurlijk wel bij correct gebruik en reiniging). * Deze Contactlenzen Geel worden per paar aangeboden.

Productspecificaties: Contactlenzen Geel

  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje.
TIP: We raden je aan om de funlenzen/partylenzen/contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies. Na opening zijn de contactlenzen 30 dagen te gebruiken.

  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient u de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verkrijgen!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.