Magic Eyes contactlenzenvloeistof met houder

Magic Eyes contactlenzenvloeistof met houder

50 ML Magic Eyes contactlenzenvloeistof met houder is bedoeld voor het bewaren/reinigen of inzetten van zowel de kleurlenzen als de funlenzen. Bij een alles-in-... Lees meer

1261728
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€10,33 € 6,72 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

50 ML Magic Eyes contactlenzenvloeistof met houder is bedoeld voor het bewaren/reinigen of inzetten van zowel de kleurlenzen als de funlenzen. Bij een alles-in-één vloeistoffen worden alle behandelingen tegelijk gedaan met één vloeistof.

Lenzenvloeistof 50 ml en -houder voor de Magic Eyes contactlenzenvloeistof voor al onze onze kleurlenzen en funlenzen. Deze kunnen na opening van de verpakking 1 of 3 maanden gebruikt worden.

De houdbaarheid staat op de verpakking van de aangekochte lenzen. We raden je aan om de lenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte contactlenzenvloeistof met houder. Dit wordt geleverd met onderhoudsinstructies. Elke verpakking bevat twee opberg doosjes voor steriele lenzen in een zoutoplossing. Voor een lange levensduur dient je de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren.

Magic Eyes lenzenvloeistof 

  • lenzenvloeistof 50 ml en -houder
  • Houdt lenzen vrij van ziektekiemen en bacteriën 
  • Houdt het vocht vast, voorkomt uitdroging 
  • Maakt de lens glad voor langdurig draagplezier 
  • Houdt de pH waarde vast en verbetert het draagcomfort 
  • Met de specialie Magic Eyes lenzenvloeistof en houder bevorder je de levensduur van je lenzen.
  • De lenzenvloeistof reinigt je lens en zorgt dat hij 1 jaar na opening goed blijft. 
  • De lenzenvloeistof bevat fysiologisch zout, een lichaamseigen vloeistof, en dat kan even een prikkend gevoel geven in de ogen. 

Voor het gebruik van Magic Eyes contactlenzenvloeistof met houder

Als je de lenzen lang hebt laten staan dan kun je ze het beste even afspoelen met schone vloeistof voor je ze inzet. Was voor het inzetten je handen met water en zeep! 

Uiteraard kun je de lenzen ook in je eigen vloeistof, geschikt voor zachte lenzen, bewaren.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »