Zwarte jumpsuit kostuum

Zwarte jumpsuit kostuum

Zwarte jumpsuit kostuum is voor iedereen die wel weet dat je in dit Catwoman catsuit van ondeugende kat om kan omslaan in spinnende poes. Vandaar dat de zwarte ... Lees meer

35585114
€24,50 € 21,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte jumpsuit kostuum is voor iedereen die wel weet dat je in dit Catwoman catsuit van ondeugende kat om kan omslaan in spinnende poes. Vandaar dat de zwarte jumpsuit ook tot de verbeelding spreekt. Verkleed in dit bijzondere zwarte jumpsuit kostuum gecombineerd zwarte high heels en zweep ben jij in deze zwarte jumpsuit niet meer te temmen. Dit pak is alleen verkrijgbaar in one size.

Productspecificatie: zwarte jumpsuit Kostuum

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk polyester
  • Model: jumpsuit
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: wit, zwart zoals op foto
  • Minimale leeftijd: vanaf 14 jaar

Zwarte jumpsuit

Catwoman in een zwarte jumpsuit is een fictief karakter van DC Comics, in verband met het character Batman. Het karakter is bedacht door Bill Finger en Bob Kane. Deze katten minnaar is als juwelendief in actie is te zien in een Batman film  door  beroemde actrices zoals Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer en Halley Berry. Maak je stoutste dromen waar door deze zwarte jumpsuit te bestellen bij PartyCorner of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om onze uitgebreide collectie te bewonderen en te passen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.