Zwarte handschoenen met drukknoop

Zwarte handschoenen met drukknoop

De met sierstiksels versierde zwarte handschoenen met drukknoop zijn in 2 maten leverbaar. Door zijn knoopsluiting zit deze als een tweede huid om je handen. Lo... Lees meer

14604506
Neem contact op voor de levertijd
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De met sierstiksels versierde zwarte handschoenen met drukknoop zijn in 2 maten leverbaar. Door zijn knoopsluiting zit deze als een tweede huid om je handen. Loop er in stijl  bij tijdens het aankomende gala feest, zwarte piet, of goochelaar feest en koop dan deze mooie met sierstiksels versierde zwarte handschoen met drukknoop sluiting.

Productspecificatie zwarte handschoenen met drukknoop:

  • Kleur: zwart
  • Maat: M/L en XL
  • Lengte:30 cm korte handschoenen
  • Met sierstiksels aan bovenkant
  • Thema: gala

Waar kan je zwarte ceremonie handschoenen kopen

Natuurlijk kun je ook deze mooie zwarte ceremonie handschoenen met drukknoop bestellen bij PartyCorner voor een zeer aantrekkelijke prijs tegenover goede kwaliteit! Deze zwarte ceremonie handschoenen zijn geschikt voor diversen ceremonies in stijl.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.