luipaard outfit

luipaard outfit

clubwear luipaard outfit is een sexy jurkje met een dieren print als voornaamste luipaard design,vook wel luipaard print genoend. Het dieren print jurkje voor d... Lees meer

21647210
€29,95 € 26,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

clubwear luipaard outfit is een sexy jurkje met een dieren print als voornaamste luipaard design,vook wel luipaard print genoend. Het dieren print jurkje voor dames is er in twee maten 36/38 en 40/42 van 100% polyester garen. Luipaard print outfit wordt compleet geleverd met een jurkje met staart, hoofd diadeem, losse mouwen en beenwarmers. De schoenen en panty zijn niet inbegrepen maar los bestelbaar. Bestel dit luipaard outfit online of kom langs in onze mega offline en online feestwinkel in het centrum van Zaandam en probeer de verschillende carnaval clubwear kostuums hierbij zal je zien dat dit luipaard outfit de beste keus is.

Productspecifiacatie luipaard outfit

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: zwart met cheetah details
  • Maat: 36/38 en 40/42
  • Bestaat uit: tiara met oortjes, jurk met staart, armwarmers en beenwarmers
  • Thema: dieren, carnaval

Accessoire ideeën voor een luipaard outfit 

Accessoire ideeën voor een luipaard outfit wanneer je het als clubwear dragen gaat. Dit dieren oufit heeft een sexy uitstraling voor de moderne vrouwen waarbij dat gene wat verborgen moet blijven ook niet te zien is wat wel in dit luipaard outfit exstra accenttueerd. Wij van PartyCorner hebben diversen accessoiren samen gesteld waaronder prachtige kousen, schoenen en zelfs leuke hoeden. Bekijk de gerelateerde producten van dit clubwear outfit en maak met deze accessoire ideeën voor dit luipaard outfit geheel af.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.