Sjaal zwart

Sjaal zwart

Transparante dames sjaal zwart is een zachte sjaal van open geweven kwaliteit met de afmeting van 160 x 27 cm. Deze dames sjaal wordt ook wel Sjaal See-through ... Lees meer

20997558
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Transparante dames sjaal zwart is een zachte sjaal van open geweven kwaliteit met de afmeting van 160 x 27 cm. Deze dames sjaal wordt ook wel Sjaal See-through zwart genoemd. De Sjaal zwart is een elegante accessoire in een kleur die met alles te combineren is waardoor je vaker gebruik kunt maken van de sjaal en hem op verschillende manieren kunt combineren en stylen.

Productspecificatie Sjaal zwart
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: zwart
  • Lengte: 160 x 27
  • Thema: Hawaii of strand thema, carnaval, beroepen
  • Verkrijgbaar in vijf andere kleuren: neon oranje, neon geel, neon roze, neon groen en wit

Styling tips van onze dames sjaals

De sjaal zwart kun je op verschillende manieren stylen, drie voorbeelden worden al op de afbeelding weergegeven namelijk om de sjaal zwart als haaraccessoire te gebruiken, over je armen heen te doen en op een elegante manier om je nek te doen, zoals de meesten al wel kennen.
Ook heeft PartyCorner een andere tip die jij kunt gebruiken om de sjaal zwart te stylen met jouw outfit. Bijvoorbeeld door de sjaal om je heupen te knopen zoals buikdanseressen of voor een Hawaii thema.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.