Katten masker online kopen

Katten masker online kopen

Een dames Katten maskernu te koop bij PartyCorner. Het oogmasker is leuk te dragen tijdens een bal masqué, carnaval of thema feest om achter het masker te kunne... Lees meer

52015493
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een dames Katten maskernu te koop bij PartyCorner. Het oogmasker is leuk te dragen tijdens een bal masqué, carnaval of thema feest om achter het masker te kunnen verschuilen zodat er geen gezicht herkenning is tijdens deze leuke evenementen om het spannend te maken.

Katten masker online bestellen bij PartyCorner.

Een Katten masker is volledig Zwart gekleurd en versierd met mooie steentjes rond de ogen om deze zo meer te laten opvallen. Ook heeft het masker neusharen zoals een poes deze ook heeft. Dit zorgt voor een leuk zicht. Het prachtige Katten masker is leuk te gebruiken tijdens een feest met dresscode. en te combineren met andere artikelen bij PartyCorner.

Product omschrijving: Katten masker
  •     Masker: zoals op foto
  •     Kleur: Zwart
  •     Materiaal: kunststof en polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Maat: one size fits all
  •     Inclusief: bevestiging band achterzijde

Een Katten masker kopen.

De contour van een Katten masker is versierd met steentjes rond de ogen en nep neusharen zoals je die ook ziet bij een echte poes. Het masker is vast te maken door een elastische band. Een Katten masker is perfect als vermomming in het beroemde carnaval of een gemaskerd bal!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.