Ballon gewichtje Groen kopen

Ballon gewichtje Groen kopen

Het Ballon gewichtje Groen is geschikt voor latexballonnen en folieballonnen. Het Ballon gewichtje Groen is voorzien van een doorzichtige plastic ring om de bal... Lees meer

2144570
€1,95 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Ballon gewichtje Groen is geschikt voor latexballonnen en folieballonnen. Het Ballon gewichtje Groen is voorzien van een doorzichtige plastic ring om de ballonnen aan vast te knopen zodat zijn kunnen vliegen en je ze kan verplaatsen zonder ze steeds aan niets anders vast te knopen!

Ballon gewichtje Groen Kopen

Aan het Ballon gewichtje Groen kunt u maximaal 12 heliumballonnen van 14 inch / 35,5 cm vastmaken! Een extra voordeel van het Ballon gewichtje Groen is dat deze kleur te koppelen is met de kleuren van de ballonnen die ook te koop zijn bij PartyCorner. De ballongewichtje zijn een mooie en perfecte manier om u heliumballonnen vast te maken zodat ze niet wegvliegen!


Productinformatie: Ballon gewichtje Groen
  •         Materiaal: hoogwaardig folie
  •         Kern voorzien van steen
  •         Kleur:  Groen
  •         Lengte: 12 cm hoog
  •         Gewicht: 160 gram

Ballon gewichtje Groen en andere kleuren

Het Ballon gewichtje Groen van 160 gram is in 13 andere kleuren verkrijgbaar, ook hebben wij nog meer soorten ballon accessoires bij PartyCorner. zodat u deze gewichtjes kunt matchen met de kleuren ballonnen die U gebruikt als feestelijke decoratie. De gewichtjes voor helium ballonnen hebben een plastic ringetje aan de bovenkant zodat u de ballonnen voorzien van sierlijke lint gemakkelijk kunt vastmaken. Hou er wel rekening mee dat deze gewichtjes alleen voor binnenhuis gebruik geschikt zijn. Voor outdoor zijn deze ballon gewichten te licht en waaien de ballonnen van hun plaats.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.