Harmonica lampion groen

Harmonica lampion groen

Harmonica lampion groen is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel buiten als binnen. Leuk om een partytent of feestlocatie aan te kleden. Harmonica lampio... Lees meer

9608813
€1,25 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Harmonica lampion groen is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel buiten als binnen. Leuk om een partytent of feestlocatie aan te kleden. Harmonica lampion groen kopen? Dit is niet de enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Productspecificatie:

  • Lampion maat: (ø 16 cm)
  • lengte maat :20cm
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni groen
  • Bestelbaar: in 7 kleuren

Ons site heeft een grote assortiment feestartikelen. Met een snelle levering sturen wij Harmonica lampion groen naar je toe. Accessoires of aanverwante producten voor treklampion groen zoals het lampionnen stokje of penlight batterij. kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.