Goedkope elektrische ballonnenpomp kopen

Goedkope elektrische ballonnenpomp kopen

Met deze elektrische ballonnenpomp wordt ballonnen opblazen een stuk gemakkelijker. Wij hebben goedkope elektrische ballonnenpomp zo geprijsd zodat iedereen nie... Lees meer

50220779
€59,95 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze elektrische ballonnenpomp wordt ballonnen opblazen een stuk gemakkelijker. Wij hebben goedkope elektrische ballonnenpomp zo geprijsd zodat iedereen niet meer met de handpomp een ballon niet meer op hoeft te blazen . Ga jij je eigen ballonnen decoratie zoals  ballonnenboog of ballonnen pilaar maken? Met onze mini goedkope elektrische ballonnen pomp kunt u thuis gemakkelijk de mooiste ballon decoraties maken. Maak snel gebruik van speciale aanbieding van deze goedkope elektrische ballonnenpomp.

Waar kan je een goedkope elektrische ballonnenpomp kopen.

Ben je al een tijdje op zoek naar een elektrische ballonnenpomp dan bent u bij PartyCorner aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan ballon artikelen. U kunt deze mini elektrische ballonen pomp online kopen of op de ballonnen afdeling in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Ballonnen opblazen met Electrische ballonnenpomp een echte aanrader.

Mini elektrische ballonnenpomp kopen die gemakkelijk te gebruiken is en voorzien is van de bedieningsmogelijkheden: continue en handmatig voor het aan en uit zetten van de mini elektrische ballonnen pomp om gemakkelijk latex ballonnen mee op te blazen echter wel met een kanttekening dat de maximale maat van 45 inch 115 diameter met een omvang van 350cm. Deze elektrische ballonenpomp heeft een special opzetstukje dat erin draait voor het lucht uitlaat systeem om modelleer ballonnen mee op te kunnen blazen.

Ideeën voor de goedkope elektrische ballonnenpomp.

Om de juiste maat van ballonnen te krijgen met deze elektrische ballonnenpomp. Voor je ballon decoratie gebruik dan hierbij een kwaliteit ballon van de vakhandel.

Vraag 1: Hoe blaas ik elke latex ballon de zelfde maat?
Antwoord: Gebruik een emmer in plaats steeds de opgeblazen ballon in een emmer hierdoor krijg je steeds de zelfde maat voor een mooie gelijkmatige ballon decoratie.

Vraag 2: Het snel opblazen van modelleer ballonnen voor dieren figuren zoals hondjes.
Antwoord: Laat de elektrische ballonnenpomp aanstaan en doe snel achterelkaar de modelleer ballonnen met het mondstuk over het klein meegeleverde mini nippel.

Tip: Gebruik altijd minimaal een 12 inch ballon maar liever een grotere ballon maat voor het decoreren van ballon decoratie hoe groter je de latex ballon opblaast hoe zwakker deze Ballon wordt.

Elektrische ballonnenpomp. Elektrische pomp om gemakkelijk (latex) ballonnen mee op te blazen. Voorzien van opzet stukje om gemakkelijk de ballonnen erop te plaatsen. 1 handmatige knop. Bij oververhitting schakelt het elektrische ballonnenpomp automatisch uit. 300 Watt, 240 volt

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.