Blanco folieballon rond groen

Blanco folieballon rond groen

Folieballonnen hebben een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie ballon tot een latex ballon is dat de folie ballon groen een aantal... Lees meer

17990436
€3,95 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Folieballonnen hebben een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie ballon tot een latex ballon is dat de folie ballon groen een aantal dagen blijft zweven. Bij de PartyCorner is het ook mogelijk om alle vorm folie ballonnen per stuk te laten bedrukken. Bekijk onze aanbieding verder op onze site.

Folie ballon met helium gas laten vullen

Anagram Blanco folieballon rond groen van 45 cm wordt leeg geleverd. Deze folie ballon kan je ook bij PartyCorner met helium gas laten vullen, of koop onze wegwerp helium tank zodat je deze Blanco folieballon rond groen op elk gewenst moment kunt vullen.

Blanco folieballon rond groen bedrukken

Deze Blanco folieballon rond groen bedrukken? Ook dat kun je bij PartyCorner laten doen.
Bekijk de gerelateerde producten en kies je gewenste tekst. Wij zullen ervoor zorgen dat je ballon bedrukt geleverd word met jouw persoonlijke tekst. Dit is een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.