Baby duivels pakje

Baby duivels pakje

Dit Baby duivels pakje is een kinder Jumpsuit duivel outfit met een rode staart en rode duivel oortjes op de capuchon bevestigd. De baby duivel outfit heeft een... Lees meer

55366883
€ 13,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Baby duivels pakje is een kinder Jumpsuit duivel outfit met een rode staart en rode duivel oortjes op de capuchon bevestigd. De baby duivel outfit heeft een rits aan de achterkant en is hierdoor gemakkelijk als verkleedkleding aan en uit te trekken.

Bekijk alle Halloween baby verkleed artikelen online bij PartyCorner of kom een kijkje nemen in onze winkel in et centrum van zaandam voor deze leuke outfits.

Productspecificatie: Baby duivels pakje

  •     Kleur: Zie afbeelding
  •     Stof: 100% Polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 6/12 maanden - 12/24 maanden

Baby duivels pakje online kopen.

Het Baby duivels pakje is verkrijgbaar voor 6 / 12 maanden 80cm, of de 12 / 24 maanden 104cm lang. De Baby duivels pakje is van zachte stof gemaakt. In deze kinder serie duivel is er ook in een rood/zwart duivel pakje verkrijgbaar bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.