kinder cape twillight

kinder cape twillight

kinder cape twillight is een kindercape met capuchon die aan 2 kanten draagbaar is. De 115 cm lange kinder cape twillight  in de kleur rood /zwart. Zelfs de ech... Lees meer

33925445
Neem contact op voor de levertijd
€25,17 € 16,35 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

kinder cape twillight is een kindercape met capuchon die aan 2 kanten draagbaar is. De 115 cm lange kinder cape twillight  in de kleur rood /zwart. Zelfs de echte dracula zou van deze stoere kinder cape bang worden. Met spannende halloween accessoires zoals hoektanden en enge schmink zie je er helemaal angstaanjagend uit in deze bijzondere zwart /rood kinder cape.

Productspecificatie: kinder cape twillight
  • Kleur: zwart /rood
  • Bestelbaar in: 115 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Adviesleeftijd (±) vanaf 5 jaar

Een zwarte of rode Halloween cape

PartyCorner heeft beide kleuren in een kinder cape Met Halloween maar ook met Carnaval wordt veel gebruik gemaakt van een zwarte cape, een rode cape, en vampier cape, duivels cape of zombie cape, een om je in een nog ander eng figuur te verkleden met Halloween. met een handomdraai ben je een ander.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.