Mini Halloween cape

Mini Halloween cape

De griezeligste periode van het jaar is aangebroken, Halloween. Om iedereen bang te maken tijdens Halloween met jouw outfit kun jij Mini Halloween cape gebruike... Lees meer

1958587
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De griezeligste periode van het jaar is aangebroken, Halloween. Om iedereen bang te maken tijdens Halloween met jouw outfit kun jij Mini Halloween cape gebruiken, ook wel bekend als Kitty witch inclusief bijpassende hoed en tasje. Ga jij dit jaar mensen bang maken met jouw stoere outfit?

Productspecificatie: Mini Halloween jurkje

  • Bestaat uit: Poncho, hoed en tasje
  • Kleur: Zwart met paarse details met bedrukte afbeelding van een zwarte kat op de borst
  • Maat: Leeftijd tussen de 3 en 4 jaar
  • Materiaal: 100% polyester

Mini Halloween jurkje kopen

Ben jij voor Halloween op zoek naar een passened kostuum? Dan kun jij het Mini Halloween cape kopen wat jou hierbij helpt. Dit kostuum zal ervoor zorgen dat jij bij de duistere kant van Halloween past door de kleurcombinatie en de afbeelding van de zwarte kat op het jurkje. De zwarte kat is een symbool voor ongeluk, wat een spannende griezeloutfit!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.