Mini Halloween jurkje

Mini Halloween jurkje

Halloween staat bekend als de griezeligste periode van het jaar. Ook voor deze periode en het griezelfeest wil jij natuurlijk passend gekleed zijn naar het them... Lees meer

19585836
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,98 € 16,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Halloween staat bekend als de griezeligste periode van het jaar. Ook voor deze periode en het griezelfeest wil jij natuurlijk passend gekleed zijn naar het thema en daarbij ook mensen bang kunnen maken. Mini Halloween jurkje is perfect geschikt voor wat jij nodig hebt om het spannend te maken op het griezelfeest. Jij brengt de duistere kant met jou mee van Halloween. Wanneer jij langsloopt in jouw Mini Halloween jurkje, houden mensen even hun adem in omdat het allemaal zo griezelig is!

Productspecificatie: Mini Halloween jurkje
  • Kleur: Paars, zwart en oranje met een bedrukte oranje pompoen met gezichtje
  • Maat: Leeftijd tussen de 3 en 4 jaar
  • Materiaal: 100% polyester

Mini Halloween jurkje kopen

Ben jij voor Halloween op zoek naar een passende kostuum? Dan kun jij het Mini Halloween jurkje kopen wat jou hierbij helpt. Dit kostuum zal ervoor zorgen dat jij bij de duistere kant van Halloween past door de kleurcombinatie en de afbeelding op het jurkje. Wat past er nou beter bij Halloween dan pompoenen?

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.