Baby vampier pakje

Baby vampier pakje

Dit Baby vampier pakje is een kinder Jumpsuit vamper outfit met een Zwarte cape en witte bef en net te vergeten de hoge vampier hals bevestigd. De baby vampier ... Lees meer

55364468
€ 15,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Baby vampier pakje is een kinder Jumpsuit vamper outfit met een Zwarte cape en witte bef en net te vergeten de hoge vampier hals bevestigd. De baby vampier outfit heeft een rits aan de achterkant en is hierdoor gemakkelijk als verkleedkleding aan en uit te trekken.

Bekijk alle Halloween baby verkleed artikelen online bij PartyCorner of kom een kijkje nemen in onze winkel in et centrum van zaandam voor deze leuke outfits.

Productspecificatie: Baby vampier pakje

  •     Kleur: Zie afbeelding
  •     Stof: 100% Polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 6/12 maanden - 12/24 maanden

Baby vampier pakje online kopen.

Het Baby vampier pakje is verkrijgbaar voor 6 / 12 maanden 80cm, of de 12 / 24 maanden 104cm lang. De Baby vampier pakje is van zachte stof gemaakt. In deze kinder serie Halloween pakjes hebben wij nog meer soorten thema´s te vinden bij PartyCorner online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.