Baardstel sinterklaas buffelhaar extra lang baard

Baardstel sinterklaas buffelhaar extra lang baard

Het Baardstel Sinterklaas buffelhaar ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van het materiaal buffelhaar gemaakt is. Het voelt en ziet er uit als echt haar... Lees meer

57612269
€ 787,50 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Baardstel Sinterklaas buffelhaar ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van het materiaal buffelhaar gemaakt is. Het voelt en ziet er uit als echt haar, Ook is dit één van de meest gebruikte materialen om realistisch nep haar mee te maken. Het goed uitziende Baardstel Sinterklaas buffelhaar​​​​​​​ is verstelbaar zodat deze naar jou comfort aan te passen is.

Het Baardstel Sinterklaas buffelhaar is voor de wat langere postuur hulp sinterklaas het baardstel der baardstellen, gemaakt van echt yak haar en met de grootste zorg volledig met de hand vervaardigd. Gemaakt met een speciaal montuur dat gemaakt is van wit elastisch tule. Met dit baardstel haalt u echt vakwerk in huis. De baard en snor zijn dicht hand genoopt en de baard is voorzien van een kin zak wat zorgt voor een natuurlijke beweging van de baard tijdens het spreken. De pruik is half getrensd en zeer dicht geknoopt wat zorgt voor een natuurlijk uiterlijk waardoor dit baardstel ook zonder mijter is te dragen.

Productspecificaties: Baardstel Sinterklaas buffelhaar

  • Materiaal: Buffelhaar
  • Kleur: Wit (zie afbeelding)
  • Bevat: Pruik, baard met vaste snor en wenkbrauwen
  • Verstelbaar: Op comfort aan te passen
  • Versie: 5 cm breder en extra geonduleerd (inbrengen van krullen)

Professioneel Baardstel Sinterklaas buffelhaar nu verkrijgbaar.

Word een hulp Sint met behulp van Partycorner, bij ons vind je namelijk allerlei verschillende soorten pruiken, baarden, outfits en accessoires. Bijvoorbeeld deze Baardstel Sinterklaas buffelhaar van het materiaal buffelhaar wat een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit uit maakt. De kinderen kijken erg veel naar het gezicht van Sinterklaas, dus de pruik, baard en snor moet er zo echt mogelijk uit zien. En dat kan met dit baardstel van buffelhaar! Combineer deze met onze andere Sinterklaas kleding en accessoires en breng de kinderen cadeaus en vreugde. Bestel het Baardstel Sinterklaas buffelhaar online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.​​​​​​​

Service voor het passen en kiezen van een professioneel baardstel​​​​​​​.

Voor het passen van een baardstel denk er dan wel aan om contact op te nemen met PartyCorner zodat wij een afspraak kunnen maken voor het verkleden in de winkel omdat dit niet gezien kan worden door kinderen. Voor extra service voor het passen van één van deze duurdere baarden kunt u gerust langs komen voor ervaren en kennis op het gebied en helpen wij u de beste baard vinden.
 
Afspraken om langs te komen op een school of verenging om gezamenlijk de beste keuze te maken is mogelijk maar neem hiervoor op tijd contact op met ons bij PartyCorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.