Witte lampion rond

Witte lampion rond

Witte lampion rond is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. Leuk om een partytent of feestlocatie aan te kleden. Wil jij de ro... Lees meer

9611149
€1,50 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Witte lampion rond is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik. Leuk om een partytent of feestlocatie aan te kleden. Wil jij de ronde witte lampion kopen? Deze is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 23 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni wit
  • Bestelbaar: in 11 kleuren

Ons site heeft een grote assortiment lampionnen. Met een snelle levering sturen wij Witte lampion rond naar je toe. Accessoires of aanverwante producten voor lampion zoals het lampionnen stokje of penlight batterij, kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.