Lampion blauw

Lampion blauw

Lampion blauw rond is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij de rond... Lees meer

9620931
€1,75 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lampion blauw rond is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij de ronde blauwe lampion kopen! deze is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Productspecificatie:

  • Lampion maat: (ø 23 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni blauwe
  • Bestelbaar: in 11 kleuren

In onze site heeft een grote assortiment lampionnen en met een snelle levering sturen wij lampion blauw rond naar u toe. Accessoires of aanverwante producten voor lampion zoals het lampionnen stokje of penlight batterij kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.