Lampion wit (16cm.)

Lampion wit (16cm.)

Lampion wit is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of trouw locatie aan te kleden. Lampion wit kopen! dez... Lees meer

623361
Neem contact op voor de levertijd
€1,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Lampion wit is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of trouw locatie aan te kleden. Lampion wit kopen! deze is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de rozenblaadjes, ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Lampion wit

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 16 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni wit
  • Bestelbaar: in 7 kleuren

Trek Lampion wit

In onze site heeft een grote assortiment feestartikelen en met een snelle levering sturen wij trek lampion wit naar u toe. Accessoires of aanverwante producten voor Lampion wit zoals het lampionnen stokje of penlight batterij kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u trek lampion wit online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.