Wetlook jurkje Black devil

Wetlook jurkje Black devil

Dit pikante Wetlook jurkje Black devil in wetlook glanslaag wekt de nieuwsgierigheid op doordat het jouw heerlijke vormen accentueert. Het stimulerende jurkje h... Lees meer

14725142
€17,25 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit pikante Wetlook jurkje Black devil in wetlook glanslaag wekt de nieuwsgierigheid op doordat het jouw heerlijke vormen accentueert. Het stimulerende jurkje heeft een gesloten rug aan de achterzijde en een pikante voorzijde met een doorzichtige decolleté sluiting met daarbij rode bandjes voor een zeer spannend aanzicht van je borsten en benen. De diadeem van de rode duivels oren maken dit Wetlook jurkje Black devil compleet. Draag daarbij onze prachtige high heels en jij bent de vamp fatale in dit unieke Wetlook jurkje Black devil.

Productspecificaties Wetlook jurkje Black devil:
  • Kleur: zwart
  • Bestaat uit: mini jurkje met diadeem
  • Materiaal: 85% Polyester, 15% Elasthaan
  • Maat: S/M en L/XL
  • cadeau verpakking

Party kleding of clubwear

Leuk glimmende en uitdagende korte wetlook jurkjes voor thuis of als party kleding of clubwear. Voor de accessoires van de late night kleding bekijk je de uitgebreide collectie van deze webshop van schoenen pruiken en andere producten die het Wetlook jurkje compleet maken. Als jij dit wetlook jurkje Black devil draagt naar een club of als late night kleding, blijf je nergens ongezien.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.