Wetlook clubwear Lola

Wetlook clubwear Lola

Dit pikante Wetlook jurkje Lola in wetlook glanslaag wekt de nieuwsgierigheid op doordat het jouw heerlijke vormen accentueert. Het stimulerende jurkje bstaat u... Lees meer

14725374
€17,25 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit pikante Wetlook jurkje Lola in wetlook glanslaag wekt de nieuwsgierigheid op doordat het jouw heerlijke vormen accentueert. Het stimulerende jurkje bstaat uit een uitdagende top met bijpassende rok. Met de Wetlook clubwear Lola zorg je voor een spannende aanzicht van je borsten en benen. Draag bij de Wetlook clubwear Lola onze prachtige high heels en jij bent de vamp fatale in dit unieke Wetlook jurkje Lola.

Productspecificaties Wetlook jurkje Lola:
  • Kleur: zwart
  • Bestaat uit: mini jurkje met BH topje
  • Materiaal: glimmend materiaal
  • Maat: S/M
  • Cadeau verpakking

Party kleding of clubwear

Leuk glimmende en uitdagende korte wetlook jurkjes voor thuis of als party kleding of clubwear. Voor de accessoires van de late night kleding bekijk je de uitgebreide collectie van deze webshop van schoenen pruiken en andere producten die het Wetlook jurkje compleet maken. Als jij dit wetlook jurkje Lola draagt naar een club of als late night kleding, blijf je nergens ongezien.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.