Voodoo masker

Voodoo masker

Dit Voodoo masker is een angstaanjagend latex masker met nep haar wat angstaanjagend is voor je vijanden en potentiële slachtoffers. Voodoo Masker is een specia... Lees meer

35662367
€13,95 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Voodoo masker is een angstaanjagend latex masker met nep haar wat angstaanjagend is voor je vijanden en potentiële slachtoffers. Voodoo Masker is een speciaal type latex masker dat alleen gedragen wordt door medicijn mannen en toverdokters.

Met dit zwart/wit gekleurde latex Voodoo masker op met synthetisch haar/pruik  lijk je op een levend wezen en is direct leverbaar

Voodoo masker

Productspecificatie: 

  • Gemaakt van: 100% natuurlijk latex
  • Synthetisch haar/pruik
  • Maat: one size fits all
  • Kleur: zoals op foto
  • Min leeftijd: vanaf 14 jaar

latex Voodoo masker kopen

latex Voodoo masker kopen al onze latex griezel maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie, en luchtcirculatie.

PartyCorner heeft een enorm aanbod aan maskers op voorraad. De meest enge en griezelige maskers in elke prijsklasse. Je kunt voor een scherpe prijs  latex maskers kopen of online bestellen in vele modellen zoals: Clown,Duivel, Dracula, Griezel, Horror, Scream, Skelet, Spook, Vampier, Zombie maskers. wil jij eens alle maskers van dichtbij bekijken kom dan eens naar onze 600 m2 grote winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.