Viking outfit heren kopen

Viking outfit heren kopen

Deze Viking outfit heren is perfect voor bijvoorbeeld Carnaval, LARP, Halloween, een thema feest of andere verkleed gelegenheid. Deze mooi afgewerkte Viking out... Lees meer

58977020
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Viking outfit heren is perfect voor bijvoorbeeld Carnaval, LARP, Halloween, een thema feest of andere verkleed gelegenheid. Deze mooi afgewerkte Viking outfit heren is in 3 maten leverbaar, S, M/L en de grote maat XL en is in de kleur bruin. De outfit is inclusief broek, shirt, riem en cape en is exclusief helm, pruik, snor, schoenen en nep bijl. Combineer de Viking outfit heren ook met bijpassende accessoires en kleding voor een complete look. 

Productspecificaties: Viking outfit heren

  • Maat: S, M/L en XL
  • Bestaat uit: Broek, shirt, riem en cape
  • Kleur: bruin met imitatie bonte rand
  • Materiaal: 100% polyester,
  • Exclusief: bijl, snor, schoenen, en helm.

Viking outfit heren online kopen

Bij Partycorner vind je leuke kostuums zoals deze Viking outfit heren, maar ook outfits, kleding en accessoires voor veel andere thema's en gelegenheden. Gebruik ons uitgebreide assortiment om jouw ultieme outfit samen te stellen voor bijvoorbeeld Carnaval of Halloween. Bestel dit Viking outfit heren online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.