3D Shirt Viking kopen

3D Shirt Viking kopen

Met dit 3D Shirt Viking ben je snel en gemakkelijk leuk verkleed? Bestel dit 3D shirt bij PartyCorner. Het shirt is leuk te combineren met andere artikelen om j... Lees meer

56764571
€22,95 € 18,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit 3D Shirt Viking ben je snel en gemakkelijk leuk verkleed? Bestel dit 3D shirt bij PartyCorner. Het shirt is leuk te combineren met andere artikelen om jouw outfit nog beter te maken en er een geweldig feest van te maken Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om verkleed te gaan. Om te combineren denk bijvoorbeeld aan een nep wapen of helm.

Fotorealistische shirt ook wel 3D Shirt Viking genoemd nu online verkrijgbaar.

Het fotorealistische 3D Shirt Viking heeft de prints van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Dit 3d shirt heeft korte mouwen. Het gemak van dit 3D T-shirt is dat je snel klaar bent. Kortom, een zwarte broek eronder en je bent helemaal klaar met deze outfit. Dit nieuwe Fotorealistische 3D T- shirt is nieuw te koop bij PartyCorner.

Productspecificaties: 3D Shirt Viking

  • Materiaal: 100% polyester
  • Voorzien van: Realistische foto print
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: M, L en XL
  • Accessoires: Geen
  • Wasvoorschriften: Handwas

3D Shirt Viking online kopen.

PartyCorner heeft diverse ronde hals 3D T shirts ook wel Fotorealistisch shirts genoemd. Ook zijn er shirts met lange mouwen en zijn er zowel heren als dames modellen voor verschillende thema outfits bestelbaar. Het gemak van dit 3D T-shirt is dat je in een handomdraai klaar bent voor je carnaval, steampunk of een ander feest. Door deze geweldige print kom je direct in de stemming. Je kunt de shirts ook bekijken en passen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.