Wiki de Viking helm kopen

Wiki de Viking helm kopen

Wiki de Viking helm kopen als hoofddeksel vikingen geschiedenis Viking helm met horens hoort bij elke viking kleding en maken jouw viking outfit compleet. onz... Lees meer

619928
€5,75 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wiki de Viking helm kopen als hoofddeksel vikingen geschiedenis Viking helm met horens hoort bij elke viking kleding en maken jouw viking outfit compleet. onze vikinghelm is van kunststof gemaakt. Wiki de vikinghelm kopen en op je hoofd zetten en wordt de nieuwe held tijdens carnaval. De Viking helm Gudrik naam is veranderd en gaat nu als de Wiki de Viking helm kopen door het leven van PartyCorner.

Productspecificatie Viking helm

  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: metaal kleurige hoofddeksel met hoorns
  • Grootte: 45 cm
  • Thema: viking, carnaval, middeleeuwen,

Wiki de Viking helm kopen en als een Obelix helm dragen.


Bij deze viking helm verkopen wij diversen viking kleding zoals asterix en obelix waarmee met deze vikinghelm je terug gaat naar de vikingen geschiedenis als zeevarende vikingen Denemarken en Noormannen die leefden rond het jaar 800 en zijn de geschiedenis ingegaan als onverschrokken zeelui en tegenwoordig film helden.

Bij een viking helm hoort een viking bijl


Wij verkopen bij de viking helm ook een bijpassende viking bijl in vele varianten en nog veel meer zoals bruin rode nep baard Viking bekijk onze gehele viking collectie daar zal je zeker want vinden voor jouw feest. Of kom een kijkje nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland kun je de gehele collectie zien. de 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam waar je ook deze Wiki de Viking helm kopen maar ook passen kan.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.