Verpleegsterskapje

Verpleegsterskapje

Je voelt je helemaal compleet in je verpleegster kostuum met deze verpleegsterskapje Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegsters jurkje ... Lees meer

44410430
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je voelt je helemaal compleet in je verpleegster kostuum met deze verpleegsterskapje Zeker weten dat alle artsen voor je vallen in je sexy verpleegsters jurkje met verpleegsterskapje. Maak het verpleegster look geheel af met deze Verpleegsterskapje. Een echte eyecatcher op het feest. Kijk online bij PartyCorner voor een uitgebreid assortiment aan verpleegster kleding en accessoires. De verpleegsterskapje is voorzien van elastiek waar door Verpleegsters haar accessoires  en het rode kruis embleem goed op je hoofd blijft zitten.

Productinformatie:

  • Materiaal: stof
  • Voorzien van een koordje
  • Kleur: wit met rode 
  • Lengte:one sizi fits all
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
  • Adviesleeftijd: Vanaf 12 jaar

Verpleegsters haaraccessoires

Verpleegsters haaraccessoires zoals verpleegsterskapje voor volwassenen is een leuk accessoire voor bij je verpleegstersjurkje. Natuurlijk wil jij je verplegers outfit compleet maken. De dresscode is bekend, jij gaat naar een carnavals feest voor artsen en verpleegsters. Je kostuum is niet compleet zonder een mooieVerpleegsters haaraccessoires en een goed gevulde dokterskoffer met verkleedaccessoires verpleegster zoals reuze thermometer. Kijk bij PartyCorner voor een uitgebreid overzicht aan accessoires en kleding. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.