Verkleedkleren heks kostuum

Verkleedkleren heks kostuum

De Verkleedkleren heks bestaat uit een kort heksen jurkje met een heksen hoed. De Verkleedkleren heks kun je dragen tijdens het carnaval, Halloween en nog veel ... Lees meer

16636248
€16,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Verkleedkleren heks bestaat uit een kort heksen jurkje met een heksen hoed. De Verkleedkleren heks kun je dragen tijdens het carnaval, Halloween en nog veel meer verkleed feestjes. En natuurlijk ook andere speciale gelegenheden.
Ook voor bijvoorbeeld een school musical zal de Verkleedkleren heks ideaal zijn. Dit kostuum is alleen in de maat M/L leverbaar.

Productspecificaties Verkleedkleren heks:

  • Kleur: zwart
  • Materiaal: polyester
  • Maat: M/L
  • Inclusief heksen hoed

Verkleedkleren heks kostuum kopen

PartyCorner heeft voor jong en oud Verkleedkleren heks te koop. Zelfs hebben wij bijpassende pruiken, een heksen bezem, schmink en nog veel meer om onder anderen jouw Verkleedkleren heks compleet te maken. Neem een kijkje door onze webshop of kom eens langs in onze winkel in Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.