Halloween kleding wicked witch

Halloween kleding wicked witch

In deze Halloween kleding wicked witch word jij de meest elegante heks. In deze lange jurk met een gewaagde decolleté, de gedecoreerde mouwen en de prachtige ch... Lees meer

1143567
€22,95 € 22,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In deze Halloween kleding wicked witch word jij de meest elegante heks. In deze lange jurk met een gewaagde decolleté, de gedecoreerde mouwen en de prachtige choker, krijg je een extra dimensie waardoor het dragen van deze heksen kleding erg sexy is. De Halloween kleding wicked witch bestaat uit een jurk, hoed en choker. Deze outfit is beschikbaar in de maat M.

De bijbehorende mooie heksenhoed is in dezelfde stijl van kleur en materiaal gemaakt, en maakt de Halloween kleding wicked witch outfit compleet. De heksen schoenen zijn als losse accessoires te koop.

Halloween kleding wicked witch

Productspecificaties:

  • Inhoud: heksen jurk met hoed en hals accessoire
  • Alleen in de maat M leverbaar
  • Kleur: zwart met groene punten en split decoratie
  • Bijbehorende schoenen niet meegeleverd

Halloween kleding wicked witch kopen

Halloween kleding wicked witch kun je ook komen passen in ons winkel in Zaandam. Wij hebben een griezelige Halloween collectie waaruit je zelf je outfit samen kunt stellen.
 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.