Tiara Navy sailor

Tiara Navy sailor

De Tiara Navy sailor is een dames zeeman pet. Tiara Navy sailor is gestreept met blauwe en witte strepen. Op de zijkant van de Tiara Navy sailor is een gouden a... Lees meer

13218681
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Tiara Navy sailor is een dames zeeman pet. Tiara Navy sailor is gestreept met blauwe en witte strepen. Op de zijkant van de Tiara Navy sailor is een gouden anker bevestigd. Tiara Navy sailor is een comfortabele pet voor de dames. Deze kunnen zij gebruiken tijdens het carnaval, een verkleedparty en zelfs tijdens de Sail te Amsterdam. Ook is de Tiara Navy sailor te vekrijgen in de Navy sailor Pet variant voor de heren.

Productspecificaties: Tiara Navy sailor

  • Maat: One size fits most
  • Kleur: wit/blauw
  • Materiaal: polyester
  • Geschikte leeftijd groep van af 9 jaar
  • Thema: marine, matrozen, zeeman

Sail 2015 accessoires

Tiara Navy sailor is een leuke toevoeging voor bij een marine of matrozen dameskostuum. Tiara Navy sailor maakt je outfit net iets opvallender en completer. Door de zachte polyester stof, waarmee de Tiara Navy sailor is gemaakt, is deze comfortabel dragend!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.