Kapitein kostuum voor heren

Kapitein kostuum voor heren

Iedereen aan boord! voorheen onze genoemde Kapiteins kostuum dave is nu een kapitein kostuum voor heren en is een geschikt kostuum om als een officier aan boord... Lees meer

1758315
Neem contact op voor de levertijd
€49,98 € 32,48 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Iedereen aan boord! voorheen onze genoemde Kapiteins kostuum dave is nu een kapitein kostuum voor heren en is een geschikt kostuum om als een officier aan boord van het schip te treden. Ga in stijl naar de marine dagen of naar de sail in Amsterdam in dit kapiteins pak. Het maakt niet uit wat voor soort heer van het schip je bent, met dit kapitein kostuum voor heren aan, zal al bemanning van het marine team jouw een salute brengen.

Kapitein kostuum voor heren nu ook in de maat 58/60 dat is het XXL kapitein kostuum voor heren.

Kapitein kostuum voor heren

Productspecificaties

  • Kleur: wit
  • Materiaal:100% polyester
  • Maat: 50/52  54/56 en 58/60
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Niet brandveilig

Sail 2020 kleding kapitein kostuum voor heren

Het kapitein kostuum voor heren is geheel compleet met broek, jas, en handschoenen, zodat u direct naar een sail 2020 kan gaan. Ons kapiteinspak is standaard in onze collectie. Dit Kapitein kostuum kun je online bestellen of in onze winkel ophalen.

Luxe kapitein kostuum voor heren

Jij wordt de baas aan boord tijdens de marine dagen in den helder en zal de discipline handhaven in dit Luxe kapitein kostuum voor heren.  Het zal je veranderen in de ultieme kapitein Officer. Het Kostuum Luxe Kapiteinspak wordt snel geleverd en de maten van 50/52  54/56 en 58/60 en is van hoogstaande kwaliteit.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.