Kapiteins bril met zilverkleurig montuur

Kapiteins bril met zilverkleurig montuur

Kapiteins bril met zilverkleurig montuur en donkere glazen. De kapiteins bril ook bekend als Party bril Captain een best seller onder de zonnebrillen wat vandaa... Lees meer

619982
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kapiteins bril met zilverkleurig montuur en donkere glazen. De kapiteins bril ook bekend als Party bril Captain een best seller onder de zonnebrillen wat vandaag de dag niet in je garderobe mag ontbreken. Het model zonnebril met donkere glazen model wordt nog steeds gemaakt en gedragen in de typische mannen wereld als zijnde de kapiteins bril! 

Kapiteins bril met zilverkleurig montuur en donkere glazen wordt ook wel piloten bril genoemd?

Draag deze Kapiteins bril bij de verschillende thema zoals maritieme feest, love beat avond, vliegeniers outfit deze Kapiteins bril met zilverkleurig montuur en donkere glazen past bij elke mannelijke steil.

Kapiteins bril met zilverkleurig montuur Productspecificatie

  • Kleur: zilver
  • Soort: Party bril met getinte glazen
  • Materiaal: metaal bril montuur
  • Maat: one size fits most
  • Type: UV400 ultraviolet protectie

Kapiteins bril met zilverkleurig montuur en donkere glazen 

De kapiteins bril zonnebril is nu niet weg te denken aan boord van de talloze schepen. Beroemdheden als Bernie Kopell en Gavin MacLeod zijn bekent geworden als Captain Stubing uit de serie The Love Boat van 1977 tot 1986, zijn bekende kapiteins brillen dragers. De piloten/kapitein zonnebril – ook wel aviatorbril genoemd – mag dus niet ontbreken in jouw garderobe van thema feesten en carnavals accessoires

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.