Piloot pet kapitein Roger

Piloot pet kapitein Roger

Een Piloot pet op, wie wilt nou geen piloot worden? Nou met de Pet piloot heb jij de kans om echt te lijken op een piloot! Deze Pet is bestelbaar in de maat one... Lees meer

619912
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Piloot pet op, wie wilt nou geen piloot worden? Nou met de Pet piloot heb jij de kans om echt te lijken op een piloot! Deze Pet is bestelbaar in de maat one size fits all maar met een verstelbare band voor een nog betere pasvorm van de vliegeniers pet. Piloot pet is gemaakt van 100% polyester en heeft een afmeting van ongeveer 59 cm.

Productspecificatie Piloot pet

  • Kleur: Luchtmacht blauw
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat:59
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit:

Piloot pet als een vliegeniers pet

Je kan je al snel verkleden met deze prachtige Piloot pet en een simpel wit overhemd, of natuurlijk met een van onze piloten kostuums. PartyCorner heeft een groot assortiment van allerlei Piloten producten, neem gerust een kijkje in onze webshop of anders in onze winkel in Zaandam. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.