Pet piloot kapitein Roger

Pet piloot kapitein Roger

De Pet piloot Roger, wie wilt nou geen piloot worden? Nou met de Pet piloot Roger heb jij de kans om echt te lijken op een piloot !Deze Pet piloot Roger i... Lees meer

619912
€7,95 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pet piloot Roger, wie wilt nou geen piloot worden? Nou met de Pet piloot Roger heb jij de kans om echt te lijken op een piloot !
Deze Pet piloot Roger is bestelbaar in de maat one size fits all maar met een verstelbare band voor een nog betere pasvorm van de vliegeniers pet.

vliegeniers pet

Deze Pet piloot Roger kunt u online bestellen in onze webshop. Met een snelle levering sturen wij deze vliegeniers pet naar u thuis, Partycorner.nl heeft een groot assortiment van piloten kleding en piloten petten Accessoires of aanverwante producten.
Pet piloot Roger kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen. De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.