Pet piloot kapitein James

Pet piloot kapitein James

De Pet piloot kapitein James, gemaakt voor kapiteins en piloten. Wil jij laten zien dat jij de echte piloot of kapitein bent? Koop dan nu de Pet piloot kapitein... Lees meer

619885
€9,25 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pet piloot kapitein James, gemaakt voor kapiteins en piloten. Wil jij laten zien dat jij de echte piloot of kapitein bent? Koop dan nu de Pet piloot kapitein James. Deze Pet piloot kapitein James is bestelbaar in de maat one size fits all.


 

Pilotenpet


Pet piloot kapitein James, wie wilt nou geen piloot lijken? Nou met de Pilotenpet heb jij de kans om echt te lijken op de kapitein van een DC9 zet je piloten pet maar af bij binnenkomst van al je vakantiegangers.
De Pet piloot kapitein James is bestelbaar in de maat one size fits all en met een piloten bril heb jij je aanzien als een echte eerste piloten officier.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.