Goedkope Pilotenpet kopen

Goedkope Pilotenpet kopen

De Pilotenpet is speciaal voor de kapiteins en piloten onder ons. Wil jij laten zien dat jij de echte piloot of kapitein bent? Koop dan nu deze prachtige pet. H... Lees meer

619885
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Pilotenpet is speciaal voor de kapiteins en piloten onder ons. Wil jij laten zien dat jij de echte piloot of kapitein bent? Koop dan nu deze prachtige pet. Het is een leuke combinatie met een van onze piloten of kapitein pakken, maar ook natuurlijk niet te missen een stoere piloten bril. Deze Pilotenpet is bestelbaar in de maat one size fits all en is in de maat 57+59cm.

Productspecificatie Pilotenpet 

  • Kleur: Blauw met gouden applicaties
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat: 57+59 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: Enkel de pet
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Pilotenpet kopen

Wie wilt nou niet op een piloot lijken? Nou met de Pilotenpet heb jij de kans om echt te lijken op de kapitein van een DC9 zet je Pilotenpet  maar af bij binnenkomst van al je vakantiegangers. Bestel de pet gemakkelijk online of kom gezellig een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.