Superhero outfit online kopen

Superhero outfit online kopen

Draag een leuk 6 delig Superhero outfit​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Ons Superhero outfit besta... Lees meer

60973910
€34,50 € 29,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag een leuk 6 delig Superhero outfit​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Ons Superhero outfit bestaat uit jumpsuit met een oogmasker, jumpsuit body opgevuld met faom (voor gespierd effect), cape, ceintuur en beenkappen. Verkrijgbaar in de maten S, M/L en XL. Dit Superhero outfit​​ is leuk te combineren met leuke accessoires bijvoorbeeld een setje handboeien voor een unieke look op jouw feest.

Productspecificaties: Superhero outfit​

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: S, M/L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: jumpsuit met een oogmasker, jumpsuit body opgevuld met faom (voor gespierd effect), cape, ceintuur en beenkappen. 

Superhero outfit online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals een Superhero outfit​​ combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Superhero outfit​​ kostuum online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.