Dames Captain America kostuum

Dames Captain America kostuum

In onze categorie van super hero's voor dames presenteren we een sexy dames Captain America welke is uitgegroeid tot de meest beroemde superheld van alle Amerik... Lees meer

15584154
€24,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In onze categorie van super hero's voor dames presenteren we een sexy dames Captain America welke is uitgegroeid tot de meest beroemde superheld van alle Amerikaanse dames en lid van de Avengers. Met dit super hero's kostuum is de vermomming van Captain America compleet. Duidelijk is dat dit dames Captain America kostuum de kleuren van de Amerikaanse vlag omvat. Dit dames Captain America  bestaat uit masker en een jumpsuit in de Amerikaanse kleuren.

Productspecificaties Dames Captain America kostuum:

  • Kleur: blauw/wit/rood
  • Maat XS-S,36/38 en M 38/40
  • Bestaat uit: Jumpsuit, oogmasker
  • Materiaal: 100% polyester

Captain America kostuum dames

Wil jij de Captain America kostuum dames kopen? zoals deze dames Captain America outfit Doe je dat online of in onze gigantische winkel in Zaandam waarbij jij jouw eigen kostuum kan samenstellen. Trek deze aan en wordt de nieuwe heldin.

Dames Captain America Kostuum kopen

Dames Captain America kostuum kopen. Deze staat voor handhaving en is sexy tegelijk. Behoor tot de Avengers d.m.v dit pak. Combineer het nu met rode hakken en andere accessoires verkrijgbaar bij PartyCorner in de collectie of bezoek onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.