Top Gun pak

Top Gun pak

Dit klassieke Top Gun pak is perfect voor elk leuk gepast themafeest. Stap je straaljager in met deze groene Top Gun Jumpsuit. Bekijk de beschikbare maten en ma... Lees meer

16013732
€29,95 € 25,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit klassieke Top Gun pak is perfect voor elk leuk gepast themafeest. Stap je straaljager in met deze groene Top Gun Jumpsuit. Bekijk de beschikbare maten en maak je keuzen uit Maat:50/52 - 54/56 of 58/60 aanbieding en bestel nu.

In dit officieel Top Gun pak wordt jij de nieuwe Tom Cruise, als een echt lijkende Armed Forces F16 piloten pak vlieg jij op koers. Dit klassieke Top Gun kostuum is perfect voor het Piloten & Stewardessen feest. Eerst wordt je versiert door een die mooie brunnete in Armed Forces jurk en daarna die blondine in Top Gun overall.

Dit klassieke Top Gun pak is perfect voor elk leuk gepast hero feest. Stap nu je straaljager en maak een looping met deze groene vliegeniers Jumpsuit Ook voor die vrouwen die wat ruimer in het pak willen zitten en toch stoer willen zijn kies dan ook voor dit klassieke Top Gun pak zie je in dit kapiteins pak werkelijk fantastisch en sexy uit.

Productspecificatie Top Gun pak:

  • Maat:50/52 - 54/56 en 58/60
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: kaki groen

Top Gun pak  58/60 ook voor een maatje meer.

Je kunt het zo gek niet bedenken, en PartyCorner heeft het in huis. Of het nu gaat om een Top Gun pak 50/52 - 54/56 ook voor een maatje meer 58/60 Voor elk thema feest hebben wij wel iets bijpassend op voorraad. Bekijk de webshop of kom eens langs in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.