Steampunk Zakhorloge Steamclock

Steampunk Zakhorloge Steamclock

Steampunk zakhorloge Steamclock is een klokje als een hanger aan een 80 cm ketting het met steampunt gedecoreerde klokje is 6x5cm groot voorzien van een  een st... Lees meer

45188789
Neem contact op voor de levertijd
€11,50 € 7,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Steampunk zakhorloge Steamclock is een klokje als een hanger aan een 80 cm ketting het met steampunt gedecoreerde klokje is 6x5cm groot voorzien van een  een steampunk klokje met een klassieke wijzerplaat als hanger is een leuke toevoeging voor je steampunk outfit.  Het zakhorloge heeft een decoratieve uitstraling maar is niet voorzien van een lopen uurwerk loopt (dus werkt niet) een mooi gegraveerde achterkant maakt dit Steampunk zakhorloge compleet.

productspecificaties:Steampunk Zakhorloge Steamclock

  • Materiaal klokje: 6x5cm Metaal
  • Ketting:80 cm Metaal
  • Wijzerplaat klassiek


steampunk zakhorloges zoals dit Steampunk Zakhorloge Steamclock

Niet alle steampunk zakhorloges zijn functioneel voor de tijdwaarneming, Dit zakhorloge ga je dan ook terug in de tijd naar het industrieel erfgoed van stoom machines. Het sleutelen aan het vastgelopen uurwerk heeft dan ook geen zin. 

Wil jij met dit Steampunk Zakhorloge Steamclock naar de Wereldtentoonstelling - Fires of Inspiration  van 5-7 mei, 2017 mee lopen of in pseudo-technologische Victoriaanse stijl verschijnen samen met een fotorealistische 3D T- Steampunk shirt , dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wat is steampunk, en waar is het onstaan?

Blijkbaar, steampunk was "over" voordat ik had ontdekt dat het überhaupt bestond, en het lijkt erop dat ik sinds ik een fan ben van steampunk kleding en accessoires leek het dat de steampunk sub genre was uitgestorven. Om een of andere reden hebben mensen die artikelen over dingen mensen zoals ik Te schrijven over steampunk van je laatste jaren, maar het gewoon door blijven zoeken naar nieuwe artikelen zoals ditSteampunk Zakhorloge Steamclock van de mechanische onderdelen voor op kleding hoeden brilen en zakhorloge en wat nog niet meer  Het lijkt weer terug te komen. In 2010, zijn echter de grote mode huizen zoals Dior Dolce & Gabbanna Valentino en Yves Saint Laurent fashion gaan ontwerpen en het thema van steampunk,

Wat is steampunk, en waar is het onstaan? Steampunk is onstaan in het Victoriaanse tijdperk en het fantastische werk van auteurs als Jules Verne (De reis om de wereld in tachtig dagen, The Steam House, en 20.000 Leagues Under the Sea), HG Wells (The Invisible Man, The Time Machine)De elementen van tijdreizen, gekke wetenschap, het combineren van de natuur met de mechanische en een neo-Victoriaanse esthetische komen vaak voor, maar niet verplicht.

In 2010 na het bezoek aan een fashion beurs in New Orleans in America heeft PartyCorner enkele domein namen zoals steampunk kleding steampunk outfits en andere steampunk artikelen vast gelegd met het doel om hierin te gaan specialiseren. Het was dan ook alleen deze steampunk kleding collectie wat alleen via America was in te kopen. Tegenwoordig is de vraag naar steampunk kleding geen ongewone vraag meer en zijn er zelfs enkele gespeculeerde winkels die deze overweldigend maar nog steeds erg duur zijn. Veel van de visualisaties van Steampunk kleding en Steampunk accessoires kunnen jullie dan ook vinden op deze pagina vindenzoals het Steampunk Zakhorloge Steamclock.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.