Heren Bril Steampunk

Heren Bril Steampunk

Heren Bril Steampunk bied de perfecte mix van industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in ee... Lees meer

43804262
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heren Bril Steampunk bied de perfecte mix van industrialisatie en van speculatieve fictie, science fiction, fantasy, en het Victoriaanse tijdperk allemaal in een paar goed uitziende glazen. Partycorner is er trots op een groot aantal unieke heren steampunk cyberpunk genre brillen in zijn steampunk colletie heeft met als pronkstuk deze heren bril Steampunk om op elke gelegenheid te dragen.

Mooie steampunk accessoires voor dames en heren vindt je bij PartyCorner voor een mooie prijs. Bekijk de aanbieding van onze futuristische Bril en draag de heren bril steampunk tijdens het castlefest waar je gelijk gestemde steampunk liefhebbers zal ontmoeten.

Heren Bril Steampunk

Productspecificaties:

  • Kleur:Brons goud kleurig 
  • Bestaat uit: Partybril gespiegelde glazen
  • Thema:Steampunk

Goedkope Steampunk bril voor heren

Steampunk bril voor heren als de dames Bril Retropunk brengt je in een fantasiewereld die op dezelfde van stoomkracht of retro-futuristische uitvindingen.Koop deze steampunk bril voor dames om op elke gelegenheid te dragen en treed de wereld binnen van neo-Victoriaans-beschikbare technologie van een tijdmachine.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.