Steampunk tandwiel ketting

Steampunk tandwiel ketting

Steampunk tandwiel ketting bestaat uit steampunk ornament van uurwerk onderdelen zoals oude tandwielen wat een prachtig hanger sieraad is geworden. Wil jij ook ... Lees meer

45188732
Neem contact op voor de levertijd
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Steampunk tandwiel ketting bestaat uit steampunk ornament van uurwerk onderdelen zoals oude tandwielen wat een prachtig hanger sieraad is geworden. Wil jij ook wel het genoemde steampunk ketting tandwielen kopen in onze winkel in Zaandam of online? Hiermee omarm je een geheel nieuwe wereld van steampunk accessoires mode met het bereik van spectaculaire Steampunk ketting die we aanbieden hier bij PartyCorner.

Wij voeren een reeks van prachtige steampunk sierraden zoals deze Steampunk tandwiel ketting voor neo-Victoriaanse dames en heren van de verschillende sociale lagen.

Dames Steampunk tandwiel ketting

Dames Steampunk tandwiel ketting is gemaakt van metaal  en andere fijne materialen, Deze tandwiel ketting is voorzien van sierlijke decoraties als uurwerk onderdelen uurwerk onderdelen van tandwielen en kleine radertjes en nog veel meer. Het ontwerp van vintage tijden herleven met deze Steampunk tandwiel ketting

Productspecificaties: Steampunk tandwiel ketting

  • Materiaal ornament 12x2,5cm Metaal
  • Ketting:40 cm Metaal

steampunk accessoires zoals deze Dames Steampunk tandwiel ketting

Dames steampunk accessoires is voor de dames die willen genieten van weelderige steampunk ketting voor formele gelegenheden, terwijl de heren naar dit Steampunk tandwiel ketting zullen kijken zal direct jouw mooie hals contourenis opvallen. Het dragen van dit onstuimige sieraad heeft altijd een match bij derby hoeden en bowlers die het verschil maakt.

Onze Dames steampunk accessoires maakt het niet uit welk genre van steampunk kleding jouw stijl is maar fantastische verfraaiing bij elke steampunk outfits. Kies daarom voor deze dames sieraad als een fabelachtige finishing Touch voor uw favoriete steampunk ensemble met onze Dames steampunk accessoires als Steampunk tandwiel ketting.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.