Flamenco spaanse jurk

Flamenco spaanse jurk

Flamenco Spaanse jurk kopen? Met je castagnetten en je Flamenco Spaanse jurk aan kan jij zo naar een zigeuner latijns Amerikaanse of spaanse party gaan.Flamen... Lees meer

621408
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€52,48 € 34,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Flamenco Spaanse jurk kopen? Met je castagnetten en je Flamenco Spaanse jurk aan kan jij zo naar een zigeuner latijns Amerikaanse of spaanse party gaan.Flamenco spaanse jurk is een top stuk. De jurk is het meest geschikt voor Spaanse themafeest en carnaval of bij het ballroom dansen . Onze Spaanse jurk  heeft aan de voorkant een sexy spil waardoor jouw mooie benen er nog beter onderuit komen.

De meest complete spaanse jurk kopen

De meest complete Spaanse jurk kopen deze is in het zwart gemaakt met rode en gele aan gestikte Spaanse val stroken , en voorzien van extra opgestikt pof mouwtjes met als decoratie in de zelfde stof  3 bloemen aan de voorkant en als hoofd accessoires een Spaanse diadeem. Je koopt een echte prachtige Spaanse jurk voor een concurrerende prijs. Met deze elegante jurk zal je een exclusieve Spaanse Señorita voelen. De Spaanse jurk bestaat 36 /38 en 40/42 en is gemaakt van 100% polyester.

Flamenco Spaanse jurk 

specificaties:

  •      Bestaat uit: zwarte lange jurk met split aan voorzijde
  •      Zwart Rood en gele stroken,
  •      Haar decoratie Diadeem
  •      Materiaal: 100% polyester
  •      Kleur:Zwart Rood en gele stroken,
  •      Maat; 36-38 en Maat 40-42
  •      Gratis Opberg kleding hoes
  •      Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •      Exclusief: Schoenenen kousen

In de Spaanse jurk Ben jij de nieuwe Cristina Hoyos

Of je nu naar Andalusië gaat om de flamenco te dansen of op een Spaans thema party met onze Flamenco spaanse jurk flamenco-danslessen gaat nemen jij zal zeker in deze jurk oogverblindend zijn voor alle flamenco dansers. Je krijgt een prachtige Spaanse jurk voor een concurrerende prijs Met deze elegante jurk zal je een exclusieve Spaanse Señorita voelen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.