Sinterklaas baard buffelhaar extra lang

Sinterklaas baard buffelhaar extra lang

De Sinterklaas baard buffelhaar extra lang ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van zuiver buffelhaar gemaakt is. Het voelt en ziet er uit als ... Lees meer

1418597
€724,95 € 599,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Sinterklaas baard buffelhaar extra lang ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van zuiver buffelhaar gemaakt is. Het voelt en ziet er uit als echt haar. Deze goed uitziende Sinterklaas baard buffelhaar extra lang is verstelbaar zodat deze naar jouw eigen comfort aan te passen is.

Deze Sinterklaas baard buffelhaar extra lang is voor de wat langere postuur hulp Sinterklaas het baardstel der baardstellen, gemaakt van echt yak haar en met de grootste zorg volledig met de hand vervaardigd. Gemaakt met een speciaal montuur dat gemaakt is van wit elastisch tule. Met dit baardstel haalt u echt vakwerk in huis. De baard en snor zijn dicht hand geknoopt en de baard is voorzien van een kin zak wat zorgt voor een natuurlijke beweging van de baard tijdens het spreken. De pruik is half getrensd en zeer dicht geknoopt wat zorgt voor een natuurlijk uiterlijk waardoor dit baardstel ook zonder mijter is te dragen.

Productspecificaties: Sinterklaas baard buffelhaar extra lang

 • Materiaal: Buffelhaar
 • Kleur: Wit (zie afbeelding)
 • Bevat: Baard, pruik, snor en wenkbrauwen
 • Versie: Korte kin montuur
 • Lengte: 55cm
 • Verstelbaar: Op comfort aan te passen

Professionellen Sinterklaas baard buffelhaar extra lang nu verkrijgbaar.

Word een hulp Sint met behulp van Partycorner, bij ons vind je namelijk allerlei verschillende soorten pruiken, baarden, outfits en accessoires. Bijvoorbeeld deze Sinterklaas baard buffelhaar extra lang van het materiaal buffelhaar wat een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit uit maakt. De kinderen kijken erg veel naar het gezicht van Sinterklaas, dus de pruik, baard en snor moet er zo echt mogelijk uit zien. En dat kan met dit baardstel van buffelhaar! Combineer deze met onze andere Sinterklaas kleding en accessoires en breng de kinderen cadeaus en vreugde. Bestel het Sinterklaas baard buffelhaar extra lang online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Service voor het passen en kiezen van een professioneel baardstel.

Voor het passen van een baardstel is het raadzaam een afspraak te maken per telefoon of in onze winkel. Wij hebben een aparte paskamer voor u buiten het zicht van kinderen om ze niet in verwarring te brengen. Voor extra service voor het passen van één van deze duurdere baardstellen kunt u gerust langs komen voor kundig advies door personeel met ruime ervaring en kennis op dit gebied.  
 
Afspraken om langs te komen op een school of verenging om gezamenlijk de beste keuze te maken is mogelijk maar neem hiervoor op tijd contact op met ons bij PartyCorner

Sinterklaas baardstel onduleren

Sinterklaas baardstel onduleren in de volksmond onderhouden of stijlen is een vak apart. Ga niet zelf onduleren (inkrullen en slag leggen met een juist verwarmde tang uit een oven) wanneer u daar geen ervaring mee heeft maar volg de workshop die wij beginnen in maart 2018

In deze workshop wordt ingegaan op het lijmen van pruik, baard, snor en wenkbrauwen. Verder gaan we in op het plakken (met huidlijm) van de baard en de afwerkening door middel van crêperanden en het op de juiste manier opzetten van de pietenpruiken met behulp van een wig cap. Verder zijn er praktijklessen onduleren*. In deze les wordt ingegaan op het onduleren van de snor, baard en pruik.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.