Retro laarzen rood

Retro laarzen rood

Ben jij er klaar voor om naar de jaren 60 te gaan? Retro laarzen rood zorgt daarvoor.Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Retro laarzen rood zijn rod... Lees meer

2768343
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€62,48 € 40,60 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij er klaar voor om naar de jaren 60 te gaan? Retro laarzen rood zorgt daarvoor.
Hoge hakken nodig met een mooie glanzende laag? Retro laarzen rood zijn rode laarzen die gemaakt zijn van namaak leer in de kleur rood met een mooie glans! Voor een disco party zijn de rode retro laarzen helemaal geweldig!. Hierdoor zal jij zeker positief opvallen tussen de menigte. De hakken zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 41. Maak jij je disco outfit af?

Retro laarzen rood

productspecificaties:

  • Kleur:rood 
  • Materiaal:100% kunstvezel
  • Maat:37 t/m 41
  • Leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen

Hippie laarzen ook wel Retro laarzen rood genoemd

De hippie laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 41. Maak jij je disco outfit af? Bij een grote afname van Retro laarzen rood krijg jij van ons een groeps korting, perfect voor als jij met een groep vriendinnen in dezelfde stijl wilt rondlopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.