High heels glitter rood

High heels glitter rood

Hoge hakken nodig met een mooie felle kleur? High heels glitter rood zijn glitterende rode hakken met een hoogte van wel 12,7 cm. Hierdoor zal jij zeker positie... Lees meer

2785930
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€59,95 € 49,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoge hakken nodig met een mooie felle kleur? High heels glitter rood zijn glitterende rode hakken met een hoogte van wel 12,7 cm. Hierdoor zal jij zeker positief opvallen tussen de menigte. De hakken zijn verkrijgbaar in de maten 37 t/m 41. Maak jij je disco outfit af?
Bij een grote afname van high heels glitter rood krijg jij van ons een groeps korting, perfect voor als jij met een groep vriendinnen in dezelfde stijl wilt rondlopen.

High heels glitter rood

Productspecificatie

  • Kleur:High heels wit
  • maten: 37 t/m 41
  • Materiaal:kunststof
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Op High heels glitter rood naar de Toppers 2019

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2019. Dit jaar is het HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. met prachtige kleuren van rood wit blauw en glitters. De Toppers zullen zelf ook helemaal over de top  gekleed zijn. dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.