Rainbow diadeem en strik Regenboog

Rainbow diadeem en strik Regenboog

De Rainbow diadeem en strik Regenboog kun je niet alleen over je hoofd dragen, maar ook om je zij en zelfs op je rug. Rainbow diadeem en strik Regenboog is op v... Lees meer

14933498
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Rainbow diadeem en strik Regenboog kun je niet alleen over je hoofd dragen, maar ook om je zij en zelfs op je rug. Rainbow diadeem en strik Regenboog is op verschillende manieren te vouwen. Ook kun je bij de Rainbow diadeem Regenboog verschillende hoeden, pruiken en nog veel meer combineren.

Productspecificatie Rainbow diadeem Regenboog:
  • Kleur: regenboog gekleurd
  • strik: regenboog gekleurd
  • Materiaal: polyester
  • Te gebruiken als diadeem

Regenboog Diadeem en strik kopen

regenboog diadeem en strik kopen in één keer? Doe dat online of kom eens langs in onze winkel in Zaandam. Wij hebben een brede collectie met allerlei gekleurde regenboog producten. Hebben wij je nog niet kunnen overhalen? Dan kun je nog altijd langskomen in onze winkel in Zaandam waar je de gehele collectie op je gemak kunt bekijken.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.