Rainbow bikers cap

Rainbow bikers cap

Deze Rainbow bikers cap is erg kleurrijk zoals de naam al zegt. Deze cap is een eerbetoon aan de regenboog cap die zijn geboorte in de U.S.A heeft gehad Ride wi... Lees meer

14932664
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Rainbow bikers cap is erg kleurrijk zoals de naam al zegt. Deze cap is een eerbetoon aan de regenboog cap die zijn geboorte in de U.S.A heeft gehad Ride with Pride. De Rainbow cap is zowel voor heren als voor de dames geschikt die graag willen allen met zo weinig mogelijk poespas. De kleurrijke hoed is een hoed in de regenboog kleuren. Hierbij kun je verschillende regenboog accessoires toevoegen.

Productspecificatie: Rainbow bikers cap
  • Kleur: regenboog kleuren
  • Maat: one size
  • Bestaat uit: Rocker
  • Zowel voor heren als dames

Regenboog Bikers hoed

Regenboog Bikers hoed kopen! De leukste hoeden koop je bij PartyCorner. De Rainbow hoed is de ideale combinatie van de  hoed. De regenboog kleuren die in de hoed is verwerkt, zorgen voor een opvallende look.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.