Goedkope Regenboog plaksnor kopen

Goedkope Regenboog plaksnor kopen

Goedkope Regenboog plaksnor kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope Regenboog plaksnor om om... Lees meer

14938276
€4,25 € 2,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope Regenboog plaksnor kopen? Want snel even een snor laten groeien voor een thema feestje is geen optie. Wij hebben een Goedkope Regenboog plaksnor om om zo leuk mogelijk in een thema te kleden. Deze Goedkope Regenboog plaksnorvan mooi synthetische haar is voorzien van een standaard plakrand aan de achterzijde van de plaksnor. Is het thema feestje of je vermomming klaar dan gewoon deze Goedkope Regenboog plaksnor van je gezicht verwijderen en weer opbergen voor de volgende keer.

Product omschrijving: Goedkope Regenboog plaksnor

    Beschrijving: Regenboog plaksnor
    Materiaal: 100% synthetische haar
    Voorzien: plakstrip achterzijde
    Maat: one size fits all
    Kleur: alle kleuren van de regenboog
    Aanbevolen leeftijd: 6 jaar en ouder

Koop een Goedkope Regenboog plaksnor

Bij PartyCorner vind je voor elk feestje wel een bijpassende plaksnor en een een hoed. Welk thema feest je ook hebt, je vindt de leukste plak snorren en hoeden bij PartyCorner. Want behalve de Regenboog hoeden, hebben wij nog veel meer geweldige feest artikelen in ons assortiment. Wil je je verkleden in dit thema? kijk dan in het regenboog assortiment door alle artikelen en stel je outfit samen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.