Pruik met kralen dames

Pruik met kralen dames

Pruik met kralen is een lange blonde dames pruik met 3 vlechten waaraan kraaltjes zijn bevestigd. Deze Pruik is een hippie pruik wat ideaal zou staan bij een va... Lees meer

623565
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Pruik met kralen is een lange blonde dames pruik met 3 vlechten waaraan kraaltjes zijn bevestigd. Deze Pruik is een hippie pruik wat ideaal zou staan bij een van jouw Hippie jurken of andere Hippie pakken! Pruik met kralen dames is verkrijgbaar in de maat one size fits all. Dankzij zijn elastische band is dit pruik geschikt voor ieder hoofd en ook comfortabel.

Productspecificatie: Pruik met kralen

  • Kleur: Blond
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch
  • Thema: Hippie en andere

Pruik met kralen dragen

Je kunt deze Pruik met kralen met combinatie van vele kostuums combineren, ook na je deze pruik combineren met vele accessoire om je outfit een extra boost te geven. Pruik met kralen kunt online bestellen of komen bekijken in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.